Tennis spilles av mange grunner. Noen drømmer om å bli den neste Casper Ruud, og noen vil bare være aktive og være sammen med venner. Uavhengig av barns motivasjon for spillet tennis så tror vi at atferden som de vil bruke og utvikle ved å være involvert er de mest verdifulle tingene tennis gir. Så Tennis Kids fokuserer på å oppmuntre og gjenkjenne denne atferden og kategoriserer dem på fire områder.

Respekt

RESPEKT-prisen går til en spiller som verdsetter muligheten til å spille. Spilleren er en god lagspiller, elsker spillet og respekterer trenere, foreldre og motstandere. Tiden på banen er dyrebar, og det samme er utstyret de spiller med! Å respektere spillet og alt det bringer med seg er viktig for denne spilleren!

Innsats

INNSATS-prisen går til en spiller som vet at fremgang kommer av hvor hardt du prøver og ikke hvor mye du vinner. De jager hver ball, gir sitt beste på enhver øvelse og holder fokus på banen. Deres forbedring i morgen er et resultat av det harde arbeidet de la ned i dag!

Utforske

UTFORSKER-prisen går til en spiller som elsker å lære. De vet at for å utvikle spillet sitt må man prøve nye ting, ta risikoer og nyte reisen. De er nysgjerrige, kreative og lekne. Tennis skal være morsomt, og denne spilleren liker puslespillet i en tenniskamp! Du vil huske kampene du spiller mot dem fordi de spiller med hodet så vel som med hjertet!

Duellant

DUELLANT-prisen går til en spiller som godtar utfordringene tennis byr på. De elsker det når ting er tøft, som når motstanderen presser dem til å yte sitt maksimale. De velger vanskelige oppgaver fremfor de enkle og aksepterer at ting ikke alltid går sin vei! Uansett seier eller tap – de er alltid en tøff konkurrent!

Denne atferden blir anerkjent og belønnet på to måter. Først gjennom en serie utfordringskort, Challenge Cards. Disse kortene gis ut på treninger og kan brukes til å skape superkrefter i kampspill og/ eller interne turneringer.

Det kan gis ut diplomer og medaljer for eksepsjonell god oppførsel. Disse gis kun til spillere som viser meget god oppførsel over en lengre periode. Å vinne 1 adferds-pris er en stor prestasjon. Å vinne 2 skjer nesten aldri.