NTF Tennis Kids Oppdragskort er en unik guide til ferdighetene som må utvikles på hvert nivå. De er spesielt laget for å matche nivåene i NTF TK Tour, og er som sådan en unik tilnærming til spillbasert coaching, den første i sitt slag i verden. Klubber som er med i programmet kan laste ned oppdragskort via lenken til høyre.

Hvert kort har en unik layout for å gi rom for litt fleksibilitet. Treneren/ klubben kan legge til spesifikke utviklingsmål i oppdragskortet.

Taktiske oppdrag

Disse deles inn i Start, Spill og Avslutte for å gjenskape ferdighetene som kreves på hvert trinn i et punkt. På hvert nivå er det tre bokser som gjenspeiler ferdighetsnivået som spilleren viser. Den første er basert på «Akkurat startet», den andre «Nærmer seg..» og det endelige og tredje nivået «Behersker det». Spillerne skal kunne oppnå alle ferdighetene før de går komfortabelt til neste nivå.

Klar for spill

Ferdighetene og egenskapene i denne delen knytter seg til en spillernes forståelse av spillet og grunnleggende regler. Disse ferdighetene må krysses av i boksene før man flytter til en større banestørrelse, neste farge.

Bonus oppdrag

Dette området er «trenerens valg» -del som inneholder forslag til ferdigheter som treneren kan inkludere etter ønske og basert på personlig preferanse. På hvert nivå er minst en seksjon bevisst tom, slik at trenere kan legge til flere utviklingsområder.