Kommende arrangementer

Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
juni
juni
juni
juni

Om TennisKids Tour

NTF TennisKids Tour ble opprettet for å gi en støttende og utviklingsmessig god konkurranse struktur for våre unge spillere. Touren er drevet utelukkende av klubber med NTF som koordinator. Klubbene er hjertet og sjelen i tenniskids tourene. Arrangører av turneringene kan bli funnet i alle større byer og er oppført i kalenderen. Be treneren din om detaljer om hvordan du kan bli involvert!

Opplevelsen av TennisKids Tour

Å spille på TennisKids Tour gir spilleren muligheten til å konkurrere for et lag gjennom både kampspill og ferdighetsbaserte aktiviteter. Arrangørklubb tilbyr forfriskninger og aktiviteter utenfor banen, bare for å gjøre hvert arrangement ekstra spesielt. Tenniskids arrangementene handler om lek og konkurranse ut i fra barnas forutsetninger og interesser. Les mer om barneidretsbestemmelsene her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/barneidrett/

Armbånd og pokaler

Jo flere turneringer du spiller, jo flere armbånd vil du tjene, og armbåndene dine fører til bronse-, sølv- eller gullpokal. Spiller du nok turneringer vil du kunne motta en diamant for din innsats. Det handler om å være med på en tennisreise som anerkjenner deg for ditt tennisengasjement.

Nivåer & Kriterier

For hvert arrangement plasseres spillerne i grupper basert på deres ferdighetsnivå. Nivåene knytter seg direkte til ferdighetene som er i NTF Tennis Kids ferdighetsskjema. På denne måten er turneringene koblet til ferdighetene og standardene vi utvikler i leksjonene, og barn har en mer rettferdig konkurranseopplevelse. Ta kontakt med treneren din for å finne ut av ditt nivå!

Kriterier for deltagelse

Påmeldinger er bare åpent for barn som er medlemmer av en NTF TennisKids klubb. For en fullstendig liste over de forskjellige kriteriene knyttet til hvert nivå spør treneren din. Hvis du har andre spørsmål, ta kontakt med oss.

Tour spillere i 2019

RØD 2864Spillere
ORANSJE 1728Spillere
GRØNN 851Spillere